Nina Maarit Partanen, toimitusjohtaja, perustaja, kiertotalous-liiketoiminnan asiantuntija ja kouluttaja

Nina Maarit Partanen on toiminut yrittäjänä vuodesta 2002 lähtien. Hänellä on vahva kokemus liiketoimintakonseptien pitkäjänteisestä kehittämisestä niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla. Hänen aikaisemmin perustama yritys SECCO Finland Oy nousi 2000-luvulla kansainvälisesti tunnetuksi design-brändiksi. Kiertotalousyrittäjyyden asiantuntijana hän rohkeasti kehittää kansainvälistä dialogia rakentaen verkostoja eri sektoreiden välille ja vaikuttamassa edellytyksiin, jotka tukevat uusien kiertotalouteen pohjautuvien liiketoiminnan syntymistä. Hänellä on kyky hallita monialaista kokonaisuutta, jota systeeminen muutos hiilineutraalisuuteen edellyttää. Koulutukseltaan Nina Maarit on ympäristöjohtamisen maisteri, KTM ja tradenomi Jyväskylän Tiimiakatemiasta sekä MCID valmentaja.


Evianna Sipilä, vastuullisuus muotoilija, sisällön suunnittelija, valmentaja

Evianna Sipilä on toiminut valmentajana kansainvälistä kiertotalouden koulutusohjelmaa kehittävässä projektissa. Hän valmistui vuoden 2020 alussa yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tradenomiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Valmistumisensa jälkeen hän perusti oman yrityksen, jonka kautta hän kehittää brändien yhteiskunnallista sanomaa sisällöntuottajana ja brändimuotoilijana.

Eviannan ennakkoluuloton asenne, empatiakyky ja luovuus ovat antaneet hänelle valmiudet työskennellä muotoiluprosessia soveltavilla aloilla. Hänen omat toimintatapansa on keskittynyt vastuullisiin arvoihin ja hän suuntaa toivekkuuttaan uuden sukupolven kulutuskäyttäytymisen luomaan murrokseen. Hänen visionsa on, että kestävä tulevaisuus saavutetaan kiertotalousajattelun, laadukkaan muotoilun ja työelämän merkityksellisyyden tuloksena.

evianna.fi

Evianna Sipilä

Mika Partanen, neuvonantaja

Mika tuntee yrittäjyyden sielun. Hän on toiminut yrittäjänä 22 vuotta ja kouluttanut satoja yrittäjiä eri puolilla Suomea ja vastaanottanut tutkintoja yli 1200 yrittäjältä / johtajalta. Hän on Partus Oy: n perustaja. Yhtiö tarjoaa sekä lyhyen että pitkän aikavälin valmennusohjelmia edistyksellisille ammattilaisille opetus- ja liiketoimintasektorilla sekä valmentaa organisaatioita hyödyntämään tiimivalmennusmenetelmiä ja kehittymään oppiviksi organisaatioiksi.


Niki Rutanen, Digital solutions, web designer, photographer

Niki on mediatekniikan ammattilainen. Hänellä on työkokemusta ja opintoja myös graafisesta suunnittelusta ja valokuvauksesta. Niki on toiminut yrittäjänä vuodesta 2008 luoden verkkosivustoja, verkkokauppoja, valokuvia ja suunnittelupalveluja eri toimialojen asiakkaille. Hänellä on vahva osaaminen web -suunnittelu- ja kehitysprojekteissa. Kun Niki ei ole töissä, hän luultavasti luistelee tai lumilautailee, pyöräilee tai viettää aikaa luonnossa.


Heidi Säntti, Graphic designer, visualist, concept development

Heidi on graafinen suunnittelija, kuvittaja ja yrittäjä omassa yrityksessään Family Greatives Oy:ssä. Heidi tunnetaan yhteistyötaidoista, luovuudesta ja ”sisällöstä”. Hän on valmistunut kandidaatin tutkinnosta mediasuunnittelusta vuonna 2011 ja opiskelee nyt maisteriksi Jyväskylän yliopistossa. Hän on opiskellut mediasuunnittelua, graafista suunnittelua, yrittäjyyttä ja tietotekniikkaa. Hän on aiemmin työskennellyt viestintäkoordinaattorina, muissa kulttuuritehtävissä ja osa -aikaisena opettajana.


Mikael Hirvi, valmentaja, yhteisön kehiitäjä

Mikael on tiimivalmentaja ja kansainvälisesti arvostettu valmennusmenetelmien ja johtamisen asiantuntija. Hänellä on 15 vuoden kokemus tiimivalmentajien, yritysjohtajien, yrittäjien, opettajien, Team Academy -opiskelijoiden ja muiden yliopistojen, aikuiskoulutuksen ja yritysympäristön tiimivalmennuksista. Lisätietoja Mikaelin asiantuntemuksesta www.mimmutti.com


Heikki Mäkipää, Co-founder, senior adviser, internationalization

Heikki Mäkipää, filosofian tohtori Helsingin yliopisto. Hän teki tutkimustyötä UCLA ja Stanfordin yliopistoissa Kaliforniassa,Arizona State Universityssä Arizonassa ja 1980–1982 Lyndon B. Johnsonin avaruuskeskuksessa Houstonissa Teksasissa. Tämän jälkeen hän toimi tutkijana Lomonosovin yliopistossa Moskovassa (1982–1983) ja sen jälkeen Tokion yliopistossa Japanissa 1983–1984 ja 2014-2015. Mäkipää palkattiin Helsingin yliopistoon aluksi yliopiston tutkimusjohtajaksi ja myöhemmin tutkimus- ja kansainvälisten asioiden päälliköksi. Vuosiksi 2004–2011 hänet nimitettiin Suomen Japanin Instituutin johtajaksi Tokioon, Japaniin, edistämään suomalaista kulttuurivientiä sekä suomalaisten yliopistojen yhteistyötä vastaavien japanilaisten tahojen kanssa. Vuosina 2009–2011 hän toimi myös Japanissa keisarillisen Meiji-yliopiston vierailevana professorina. Mäkipää siirtyi Jyväskylän yliopistoon rehtorin henkilökohtaiseksi avustajaksi Japaniin liittyvissä asioissa. Vuonna 2012 Mäkipää perusti Finland Japan Center for Education- nimisen yhteenliittymän www.fjce.fi

Osallistu!

We acknowledge that we need powered communities of changemakers.

Therefore we are spanning our platform of experts. Get in touch with us and get started.

Write us on info@projectimpact.fi or come to visit us in IMPACT TALK seminar.

You are invited!